Ohjelma

Ohjelmahaku Kuopion päätepiste Chibiconille on auki! Tapahtuma järjestetään 22.8. ja se on auki 10-18 välisen ajan. Jos olet kiinnostunut pitämään ohjelmaa (luento, paja, teemahuone tai vastaavaa), ota yhteyttä mikatetsu(a)chibi.fi 

 

Muistathan ottaa osaa kilpailuihimme kussakin kiertuekaupungissa:
Piirustuskisat
Photoshoot-kisat [Peruttu, ei osallistujia]
Cosplay-kisat

 

Ohjelmistoa Kuopiossa 22.8.:

Omatoiminen maskityöpaja — Discossa (noin klo 10-18)
Haluatko tuunata siistin kangasmaskin? Täällä se onnistuu! Saat 5 € materiaalimaksua vastaan tarvikkeet infosta, ja itse taiteilu onnistuu pajatilassa Discossa.
Huomioithan, että tuunauksen jälkeen kangasmaski tulee vielä pestä ennen käyttöä!

Esiintymisen improtyöpaja (Deittiheittiöit) — Salissa klo 12:00
Nyt hieman irrotellaan ja improtaan yhdessä! Olitpa cossikisaaja, karaoke-laulaja, K-pop parkettien partaveitsi tai deitin taikka fightin vakiokävijä, ei tilaisuuksia esiintymiseen ole ollut vuonna 2020. Jottei hyvät taidot unohdu, Deittiheittiöt järjestävät improtyöpajan! Improa yhdessä meidän kanssamme ja terästä esiintymistaitojasi seuraavia coneja varten.
Osallistujia otetaan 10-15, riippuen siitä, miten saamme tilassa huomioitua turvavälit.

Proppiluento (Carita M.) — Salissa klo 13:15
Aloittelijoille suunnattu luento proppien teosta kiinnostuneille. Luennolla käydään läpi materiaaleja, mistä niitä saa, ja miten niitä käytetään. Tavoitteena on, että luennon jälkeen sinulla on selkeä(mpi) kuva proppien teosta, ja inspiraatiota aloittaa oma projekti.

Cosplaykisa sekä kisojen voittajien julkaisu — Salissa klo 14:30
Cosplaykisaaja, ilmoittaudu infossa klo 13 mennessä!
Tule katsomaan upeita cosplay-kisaajia! Lopuksi julkistamme myös Chibicon-kiertueen piirustuskisan voittajat!

Turrit valtaavat Netflixin (LAV Kitsune) — Salissa klo 15:30-16:15
Netflixiin on pärähtänyt viime aikoina harvinaisen monta sarjaa, jossa on pääosassa anthromorphisia eläimiä. Millaisia nämä sarjat ovat ja ovatko ne katsomisen arvoisia? Selkeästi ovat, sillä yksi niistä on voittanut jopa arvostetun Manga Taisho -palkinnon! Luennolla katsastellaan näitä sarjoja ja pohditaan syytä niiden suosioon.

Kilpailullinen Pokemon Sword & Shield (LAV Kitsune) — Salissa klo 16:30-18:00
Pokemon Sword & Shield nousi nopeasti Nintendo Switchin kärkipeliksi, mutta mitä tehdä kun liiga on läpäisty? Silloin alkaa kilpailullinen Pokemon!
Pokemon on hyvin laaja peli kilpailullisesti ja kuukausittaisiin liigapeleihin osallistuu maailmanlaajuisesti satoja tuhansia pelaajia. Tule kuulemaan, kuinka voit pärjätä muita pelaajia vastaan ja kuinka kasata hyvä tiimi. Luennon jälkeen on mahdollisuus vaihdella harvinaisia pokemoneja tai ottaa otteluita.

 

Tutustuthan myös yläkerrasta löytyvään Pelihuoneeseemme!