Photoshoot-kisat

Photoshoot-kilpailut: malli valmiiksi, kameran linssi silmälle ja shoottaamaan!

Photoshoot-kilpailussa haetaan näyttäviä, kauniita tai tunnelmallisia kuvia. Voit lähettää kuvia niin cosplayhin pukeutuneesta ihmismallistasi, figuuristasi kuin vaikkapa pyntätystä BJD-nukestasi.

Kuvan voi ottaa teemapaikkakunnalla, voit muokata kuvaan paikallisen nähtävyyden tai ottaa kuvaan mukaan elementin, josta paikkakunta tunnetaan. Elementti voi olla tunnetun kirjailijan kirja, paikallisruoka, meemi, taideteos tai mitä tahansa muuta! Kuvaa saa muokata ja käsitellä jälkikäteen.  Katso tarkemmat ohjeet osallistumistietojen yhteydessä.

Osallistumalla hyväksyt, että kilpailutyötä voidaan käyttää tulevien Chibicon-tapahtumien mainostamisessa mm. Instagram-päivityksissä ja että niistä voidaan koostaa pienimuotoinen näyttely Kuopion Chibiconin (22.8.2020) yhteydessä. Halutessasi työsi voidaan julkaista nimen sijaan nimimerkillä.

Jos julkaiset kuvasi Instagrammissa tai Twitterissä ja laitat mukaan #chibiconkiertue, osallistut tuotepalkinnon arvontaan.

Kilpailu 1 – Teema: Iisalmi
Osallistumisaika: 18.7.-.15.8.

Kilpailu 2 – Teema: Kajaani
Osallistumisaika: 18.7.-15.8.

Kilpailu 3 – Teema: Kuopio
Osallistumisaika: 18.7.-15.8.

Kilpailussa palkitaan kukin teema sekä koko kiertueen paras. Palkintona on tuotepalkintoja sponsoreilta, jotka voivat vaihdella paikkakuntien mukaan. Sama kuva voi voittaa teema- ja kiertuepalkinnon sekä Instagram-/Twitter-arvonnan. Sama kuva tai osallistuja ei voi voittaa kuin yhden Instagram-/Twitter-arvonnan.

Osallistumisohjeet:

Vain työt, joiden palautuksen yhteydessä on annettu kaikki vaadittavat tiedot, ovat mukana kilpailussa! Käytämme tietojasi vain kilpailuun liittyvissä järjestelyissä, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille tai käytetä markkinointitarkoituksissa.

 • Koko nimi
  • Mikäli ilmoitat lisäksi nimimerkin, julkaisemme työsi nimen sijaan nimimerkillä
 • Syntymävuosi
 • Yhteystiedot: sähköpostiosoite, puhelinnumero ja postiosoite
 • Kiertuekaupunki: minkä kaupungin kilpailuun osallistut tällä työllä
 • Kiertuekaupungin maamerkki tai muu paikkakuntaviite, joka näkyy työssäsi
 • Halutessasi voit myös kertoa työsi nimen
 • Mikäli käytät työssäsi useampaa kuvalähdettä (esim. maamerkki muokattu kuvaan toisesta kuvasta):
  • Kaikki työssä käytetyt alkuperäiskuvat selkeästi nimettynä
  • Kaikkien näiden kuvien tekijänoikeuksienhaltijan tiedot mahdollisimman tarkasti (nimi, päivämäärä, linkki tai vastaava viite sinne, mistä löysit käyttämäsi kuvan)

Mikäli palautat useamman kaupungin kilpailutyön samalla sähköpostiviestillä, nimeäthän työt selkeästi, jotta tiedämme mihin kilpailuun mikäkin työ osallistuu.

Tuo työsi joko fyysisenä Urumin konttikauppaan tai lähetä se sähköisesti kilpailu(at)chibi.fi viimeistään 15.8.2020. Konttikauppaan tuotuja töitä ei palauteta.