Tapahtuma

Chibicon-kiertueen päätepiste on Kuopiossa 22.8. Kulttuuriareena 44:ssä (Kauppakatu 44). Tapahtuma on yksipäiväinen ja pääsymaksuton, joten tervetuloa mukaan osallistumaan! Huomioithan, että esimerkiksi pajoihin on osallistumismaksu ja suosituimpiin ohjelmiin voidaan jakaa paikkalippuja. Paikkaliput ovat ilmaisia ja niitä saa tapahtumapaikalta infosta. Tapahtuma on auki 10-18 välisen ajan.

Kiertueen aukiolo vaihtelee tapahtumapaikkojen mukaan. Tapahtumapaikoilla on cosplay-kilpailu/näytös sekä muuta pienimuotoista toimintaa.

  1. Tapahtumapaikka: Iisalmi 25.7. Tapahtumapaikkana toimii Iisalmen tori. Ohjelmaa on 12-15 välisenä aikana.
  2. Tapahtumapaikka: Kajaani 1.8. Tapahtumapaikkana toimii Raatihuoneen tori, cosplaykisaajien vastaanotto klo 12-14
  3. Päätepiste Kuopio 22.8. Tapahtumapaikkana toimii Kuopion tori ja Kulttuuriareena 44. Ohjelmaa on 10-18 välisenä aikana. Maskipakko (lue lisää).

Chibicon on kaikenikäisille animea, mangaa ja japanilaista kulttuuria harrastaville suunnattu päihteetön tapahtuma. Tapahtumaan odotetaan noin 100-200 kävijää.

Kulttuuriareena ei ikävä kyllä ole esteetön tila, joten siellä liikkuminen esimerkiksi pyörätuolilla on haastavaa. Kultuuriarenaa sijaitsee aivan Kuopion keskustassa, kiven heiton päässä torilta.

Huomioithan, että koronaviruksesta johtuen tapahtumapaikalla voi olla erillisiä turvallisuusohjeita ja tapahtumatiloihin päästettävää kävijöiden määrää voidaan rajoittaa. Asiasta tiedotetaan some-kanavilla sekä nettisivuilla. Seuraamme aktiivisesti korona-tilanteen kehittymistä ja se huomioidaan tapahtumien järjestämisessä.