Taidekuja

Taidekujalla taiteilijat myyvät itse tekemiään töitä yhdessä tai kaveriensa avustuksella. Kujalta löytyy printtejä, tarroja, avaimenperiä, koruja, käsitöitä, laukkuja, paitoja sekä muuta vastaavaa. Kävijän kannattaa varata mukaan käteistä, erityisesti kolikot voivat loppua kujailijoilta helposti. Kuja on Pohjankartanolla 2. kerroksessa ja jakautuu kahteen osaan: käytäväpaikkoihin ja luokkahuoneeseen. Alla kujailijoiden esittelyt. Nimeä klikkaamalla pääset henkilön Instagram- tai vastaavaan profiiliin.

Veleho & Rosmendi
Meitä on kaksi, kammottavaksi! Ollaan oululaiskaksikko ensimmäistä kertaa yhdessä taidekujalla. Pöydältämme löytyy eri fandom-aiheisia printtejä, tarroja, kortteja ja pinssejä. Tervetuloa!

Sysirauta
Sudenhuuto

Spacefish
Cute & creepy fantasiaa monenlaisina tuotteina kuten tarroja, printtejä, charmeja, magneetteja ja muuta! avaruusolennoista yksisarvisiin!

SaQe-Art
Heio! Pöydässäni majailee paperisia muotokuvia eläinaiheilla ja fanarttien muodossa monessa eri koossa! Mahdutan mukaan myös fursuit tuotteita kuten häntiä. Näiden lisäksi voit löytää avaimenperiä, tarroja, pinssejä, kirjanmerkkejä sekä kuvamagneetteja. Nähdään kujalla! Voit tutustua taiteisiini etukäteen Instagrammin kautta!

Sherval
Suosin tuotteissani kierrätettyjä materiaaleja, kuten retro-kankaita sekä vanhoja leluja. Myös videopeliaiheet ovat lähellä sydäntäni. Pöydältäni löytyy mm. koruja, tyynyjä, kauppakasseja sekä jääkaappimagneetteja. Tule ja tutustu!

qpeura
Myyn taidekuja pöydälläni esimerkiksi printtejä, tarroja sekä charmeja originaalista artista sekä fanartista useasta eri sarjasta. Tervetuloa!

MiPa Art
Olen Miia Anttila, Oululainen graafikko ja kuvittaja. Töissäni vilistää sekalainen seurakunta erilaisia fantasiaotuksia, villipetoja, kissoja ja oikeastaan kaikkea mahdollista miltä löytyy torahampaat ja kynnet. Minut löytää Instagrammista nimimerkillä @mipaart.

Nora B & Syssy
Nora B: Olen oululaislähtöinen kuvittaja, jonka töitä inspiroivat
fantasia-aiheet, anime ja muu populäärikulttuuri. Korteissa, tarroissa
ja muissa tuotteissa esiintyy niin söpöjä otuksia kuin myös
synkempiä aiheita.
Syssy: Olen espoolainen kuva-artesaani ja myynnissä minulla on mm.
printtejä, kortteja, tarroja, magneetteja.

Lonkku

Koomalaama
Koomalaaman taidekujapöytä täyttyy niin söpöillä eläinhahmoilla kuin lukuisilla fandom-tuotteilla! Olitpa kiinnostunut sitten siilihahmojen kertomasta historiasta, Pokemoneista, Love live -tyttösistä tai Golden Kamuy -urhoista, piipahda pöydän luona!

Kisuette
Pöydältäni löytyy karmaisevaa ja söpöä taidetta yhdessä ja erikseen. Värikkäät kissani ja okkultistiset otukseni seikkailevat mm. printeissä, charmeissa, koruissa, pinsseissä, tarroissa ja magneeteissa. Nähdään kujalla!

Keymii-tan & Desipeli

Jasu Wonder World
Jasu Wonder World-pöydästä löydät Jasu Hintsalan upeita vesiväritöitä, ja niillä koristeltuja tuotteita. Tarjolla mm. t-paitoja, kalentereita, kortteja, lastenkirjoja, tarroja, avaimenperiä, magneetteja sekä värityskirjoja. Tervetuloa tutustumaan!

JokerOpedia

Elontaival
Elontaival on kuvataiteilija ja ahkera kujailija kotoisin Oulusta, ja hänen pöydästään voi löytää monenlaista originaalia sekä fanarttia ja harvinaisempiakin tuotteita kuten washiteippejä, puisia pinssejä ja kaulanauhoja.

ArskaParsa
Hei! Olen Aino tai ArskaParsa~
Olen Rovaniemeltä lähtöisin oleva taidelinjalla opiskeleva lukiolainen.  Teen enimmäkseen fanitaidetta eri sarjoista, mutta tykkään myös joskus tehdä originaalia taidetta.