Tule mukaan!

Haluaisitko mukaan vänkäriksi Chibiconiin? Chibiin etsitään vänkäreitä lipunmyyntiin, infoon, purkuun & laittoon, yleisvänkäröimään, valokuvaamaan sekä päivän ajaksi some-vänkäriä. Jos olet kiinnostunut hommasta, laittele mailia osoitteeseen tyovoimavastaava(a)chibi.fi.

Vänkärit saavat ilmaiset pääsyliput tapahtumaan, vänkäriruuan sekä vänkärihuoneen käyttöönsä. Työvuoro kestää noin 4 tuntia.

Etsimme myös ohjelmanpitäjiä. Etsinnässä on luentoja/puheohjelmia ja pajojen sekä vastaavien pitäjiä. Ohjelman keskipituus on noin 45 minuuttia, mutta ohjelmien pituudet voidaan myös räätälöidä toiveidesi mukaan. Chibin teema on tällä kertaa kawaii eli söpöys, joten jos taikatytöt, maskotit, pehmolelut tai muut söpöydet ovat erikoisalaasi, otathan ehdottomasti yhteyttä: ohjelmavastaava(a)chibi.fi

Ohjelmanpitäjät saavat ilmaiset pääsyliput tapahtumaan, vänkäriruuan sekä vänkärihuoneen käyttöönsä. Jos ohjelmaa on pitämässä useampi kuin kolme henkilöä, ilmoitathan tästä etukäteen, koska se voi vaikuttaa ohjelmanpitäjän etuihin.